Bevers

Leeftijd:  6 tot 8 jaar

Opkomst: Elke zaterdag van 14 tot 16 uur

Contactpersoon: Jessica van Boven (Rebbel),  06-23576186

Bevers zijn de kinderen van 6 tot 8 jaar binnen Souting. Elke week beleven zij veel avonturen in het dorp Hotjietonia. De hoofdpersoon in het dorp Hotsjietonia is Stuiter, Stuiter neemt de kinderen mee langs allemaal avonturen. Elke week draaien wij een gevarieerd programma in een thema, en proberen iedere week bij een ander themafiguur langs te gaan.

De agenda van de Bevers.

Hier kun je het nieuws over de Bevers vinden.

Fotoboek

Hier kun je foto’s vinden van de Bevers.

Leiding

Kijk hier wie de leiding heeft bij de Bevers.

Insignes

Meer informatie over de insignes die de Bevers kunnen behalen.

Spelend ontdekken
Plezier staat bij Scouting voorop. Maar Scouting is meer! Bij de bevers ligt de nadruk op het spelen in de natuur. Ze doen samen met andere kinderen leuke spelletjes in een veilige omgeving. Zo leren ze spelenderwijs samen te werken en verkennen ze de wereld om zich heen.

Heeft uw kind ook zin?
Lijkt het uw kind ook leuk om bij de Bevers te komen? Neem dan even contact op met Jessica of iemand anders van de groep. Dan mag hij/zij vast wel een keertje komen kijken!

Contactformulier Bevers

Stel hier je vraag aan de bevers.